sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Vatsalihakset kovilla

Moi!

Perjantaina olinkin tunnilla pitkästä aikaa Dillellä (eli siis Dream Like), vaikka aluksi olikin listassa Liini. Kumminkin muutaman mutkan kautta siis päädyin Dillen selkään.


Perjantai 17.4.15 Dille + loivat kiemuraurat, laukkaa pääty-ympyrällä ja raviväistöt

Ylhäällä siis tiivistettynä meidän tunnin tehtävät. Dille oli alkutunnista tosi jäykän tuntuinen ainakin käynnissä, tai sitten saattoi johtua myös siitä että en sillä ollut pitkään aikaan mennyt ja on kumminkin sen verran koko eroa Ricoon verrattuna.. Se kyllä tuntui! Dille oli alkuun hieman vastahakoinen työskentelemään, ja sitä sai loivien kiemuroiden avulla asettaa ja taivutella oikein huolella. Hieman taisi juosta altakin, mutta ei niin pahasti kuin laukan jälkeen.





Laukassa Dille oli niin kuin viime kerrallakin kun sillä menin, hieman vino ja sitä sai suoristaa siinä ympyrällä laukatessa aika paljon, ja opettajan neuvosta meninkin vasta-asetuksessa muutamia pätkiä. Vasemmassa kierroksessa taas takaosa oli ongelma, se valui kentän keskelle päin, joten sitä korjailtiin pitämällä sisäpohjetta hieman taaempana, ja ohjalla kunnon tuki. Suoristuihan se molempiin suuntiin, mutta sitten ei halunnutkaan edetä enää mihinkään, ja sai pohkeella muistutella muutaman kerran. 


Tuo silmähuppu on niin hauska :D




Sitten se tunnin hapottavin osuus, raviväistöt uralla, ja _alhaalla istuen_... Toki olisi saanut keventääkin, ja sitä alkuun kokeilin mutta kun ei avut oikein mennyt ohi ja väistäminen oli hankalaa niin päätin istua alas, että saisi istunnalla vähän vaikutettua... Alkuun en meinannut saada Dilleä väistämään sitten millään. Sai käyttää pohjetta kunnolla molemmissa suunnissa, ja pidätteiden läpi menosta ei alkuun ollut tietoakaan... Mutta istumaan pystyin yllättävän hyvin ja raviin itseasiassa tottui aika hyvin, kun ei ehtinyt ajattelemaan sitä kuinka paljon se pomputtaa vaan työskentelemään sen eteen että saisi sen takapään kentän keskustaa päin ja väistöaskeleet aikaiseksi. Pari pitkää sivua meni aika huonosti, mutta sitten open tsemppauksen avulla sain kerran väistämään, ja sitten se ei ollutkaan enää niin hankalaa ja muutama ihan jees pätkä tuli. Dille tosin alkoi kuumua varsinkin väleissä eli lyhyillä sivuilla missä ei väistöä tullut, vatsalihakset oli kyllä kovilla...




Vielä loppuravit rennosti. Dille alkoi loppua kohden tuntua paremmalta, ravi tosin hyytyi hieman kun muuten sai työskentelemään, ja kun pohkeella muistutti niin sitten mentiin taas liian kovaa... Onneksi se välimuotokin sieltä löytyi, ja opekin sanoi että Dille oli nyt paljon suorempi kuin alkutunnista. Pyörin siinä hetken ympyröillä ja annoin vähän ohjaa jotta Dille saisi venyttää. Kun hyvältä tuntui sai siirtää käyntiin ja antaa pitkät ohjat. Dille oli kyllä ihan yhtä mukava tapaus kuin muistinkin talvelta, toivottavasti pääsisin tässä kevään/kesän aikaan vielä uudestaan "Aasin" selkään :) 


Keskiviikosta vielä sen verran, että olin Fenjan kanssa tunnilla hyppelemässä, ja poni yllätti kyllä täysin! Hyppäsi tosi hyvin jopa hieman korkeamman(eli siis joku 60cm(?)) okserinkin, eikä yhtään kieltoakaan tullut. Siitä saatte ehkä videokoosteen, mikäli äidin kännykkälaatuiset videot saan ladattua koneelleni ja ne on suht hyvän laatuisia ja niistä jotain näkee :D Tässä lähiaikoina tulee tapahtumaan myös yksi vähän ikävämpi asia, mutta siitä kuulette sitten jos/kun se tapahtuu. Ei mennä kumminkaan asioiden edelle...

Fenja♥



1 kommentti:

  1. Ikävämpi asia? Se että Fenjuska myyä:'( siis kysyin vaa et oliko se se ku tos on viel fenjuskan kuba:-)

    VastaaPoista